"Wie niemand vertrouwt,

Weet zeker dat hij zelf

niet te vertrouwen is"

Even verder kennismaken?

Mijn naam is Hans van der Park, 57 jaar en 33 jaar getrouwd. Wij hebben twee kinderen van 31 en 27 jaar en ik ben een trotse opa van twee kleinzonen en een kleindochter. Mijn passie is het positief ontwikkelen van mensen en hun relatie met andere mensen. Volwassen en kinderen binnen bedrijven, scholen en verenigingen te ondersteunen, om deze bij te staan wanneer deze te maken krijgen met ongewenst gedrag. Sinds 1994 ben ik al vertrouwenspersoon.

Ik ben mij  gaan interesseren in de mens en ben actief om mijn theoretische kennis te vergroten. Die combinatie van ervaringsdeskundigheid en theoretische kennis hebben mij gemaakt, tot een Vertrouwenspersoon PLUS, Conflict Mediator en  Coach/Adviseur die JOU als mens belangrijk vind.

Sinds mijn opleiding tot mediator (2012), volgens het protocol van het Nederlands Mediation Instituut NMI gebruik ik het geleerde om te bemiddelen tussen partijen. Een prettige en motiverende sfeer scheppen in de bemiddeling die ik doe als mediator, is een belangrijk doel. Vaak komen dan ook de oplossingen! Mijn kracht in conflict mediation is het verbeteren van wederzijds begrip tussen partijen. Deze tools gebruik ik ook als vertrouwenspersoon PLUS om beide partijen begrip te laten krijgen voor elkaar, waardoor er weer op een professionele wijze verder met elkaar gewerkt kan worden.

Een greep uit mijn opleidingen

HBO Psychologie en Coaching,

HBO+ Militaire Ethiek ,

HBO leergang publieke Bedrijfsvoering

Vertrouwenspersoon Integriteit(VPI).

Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen.

Diverse verdiepingscursussen vertrouwenspersonen.

NMI Mediator

Training over Morele Oordeelsvorming

Train de Trainer(Academy Inspirational Leadership)

Gecertificeerd Buurt bemiddelaar

Transitie management Master Class

Coaching en Situationeel leidinggeven

Sociale Aspecten van het Leidinggeven